Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί στην πόλη της Βέροιας, το Σάββατο 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Αιγές Μέλαθρον”.

Συμμετείχαν στελέχη Ραδιοταξί από 22 πόλεις της Ελλάδος, εκπρόσωποι εταιριών και ειδικοί για θέματα που αφορούν τα ραδιοταξί, το ταξί και τη λειτουργία τους γενικότερα.

Η ενημέρωση είχε να κάνει με τα εξής:

  •  παροχές του Δικτύου 18300 προς τα συνεργαζόμενα ραδιοταξί (κοινό τηλεφωνικό νούμερο, κοινή εφαρμογή στο διαδίκτυο, κοινές δράσεις και διαφήμιση).
  •  παροχές στα μέλη της εταιρίας (εκπτώσεις για αγορά οχημάτων, κινητή τηλεφωνία, ασφάλιση οχημάτων, συνεργασίες, συμφωνίες για μείωση κόστους λειτουργίας).

Δόθηκε έμφαση σε ενέργειες  και λύσεις που προτάθηκαν για την οργάνωση των ραδιοταξί και των μελών τους, ενώ μπήκαν στόχοι για νέες δράσεις και οργανωμένες συνέργιες.

Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν επίσης θέματα της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρίας και αναφέρθηκαν όλα τα στελέχη με τη σειρά τους στα τοπικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα ραδιοταξί αλλά και τα μέλη τους.

Λόγο στην Ημερίδα είχαν και τα στελέχη από πόλεις που δεν ανήκουν στην Ένωση, αλλά καλέστηκαν, παραβρέθηκαν στην Ημερίδα και κατέθεσαν τις προτάσεις τους.

Παρουσιάστηκαν νέα μοντέλα οχημάτων ταξί, πακέτα κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ, αξεσουάρ οχημάτων, διαφημιστικά και διάφορα άλλα προϊόντα.

Ευχαριστούμε πολύ τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Βέροιας για την άψογη διοργάνωση, τους φορείς της πόλης (περιφέρεια, δήμος, επιμελητήριο) που ήταν κοντά μας και χαιρέτησαν την εκδήλωση, τους χορηγούς που κάλυψαν όλες τις διαδικασίες και φυσικά τα στελέχη από όλες της πόλεις της Ένωσης ή μη που ήταν κοντά μας.

Δέσμευση για εμάς η ένωση, η οργάνωση, η εξέλιξη των Ραδιοταξί μέσα από οργανωμένες επιχειρηματικές δράσεις και συμφωνίες.

Με εκτίμηση, η Διοίκηση της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί.

Κατηγορίες: TaxiUnion