Αθήνα 06/12/2018

2η Ημερίδα Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο ”The Stanley” στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η 2η Ημερίδα της Πανελλαδικής Ένωσης Ραδιοταξί.

Συμμετείχαν Διοικήσεις και στελέχη από όλες τις πόλεις της Ελλάδος και συζητήθηκαν επιχειρηματικά θέματα των Ραδιοταξί, ενώ παρουσιάστηκαν οι νέες προσφορές και συμφωνίες για τα μέλη. Συγκεκριμένα:

  • Πακέτο κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ σε μοναδικές τιμές από την εταιρία Wind.
  • Ειδικές μοναδικές τιμές και παροχές για ρεύμα και φυσικό αέριο, από την Ήρων.
  • Συνεργασία για επιδότηση ηλεκτρικών ταξί και φόρτιση τους στο μέλλον από τις    εταιρίες Nissan Θεοχαράκης &Engie.
  • Συνεργασία με τη Viva Wallet για αγορά και χρήση μηχανημάτων pos.
  • Ενημέρωση από την εταιρία Professionals και από δικηγορικό γραφείο για τα προσωπικά δεδομένα και την υποστήριξη των εταιριών.

Παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τρόποι μείωσης του κόστους λειτουργίας των ταξί και των εταιριών Ραδιοταξί, μέσα από νέες συμφωνίες για οχήματα, καύσιμα, ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

Δόθηκε έμφαση στην Πανελλαδική Εφαρμογή TAXI18300, την εξάπλωση της σε όλη την Ελλάδα, στην περαιτέρω βελτίωση και διαφήμιση της.

Επίσης έγινε συζήτηση για οργανωμένες μεταφορές, διασύνδεση των πόλεων και των εταιριών και είχαν τη δυνατότητα όλοι ακόμη και τα μη μέλη να συμμετάσχουν με τις προτάσεις και τις ιδέες τους που θα συνεχιστούν τον Απρίλιο στην πόλη της Χαλκίδας.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης, τις εταιρίες και τα στελέχη τους που παρουσίασαν άψογα τις υπηρεσίες και τις προσφορές τους και φυσικά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν και στηρίζουν ενεργά την Ένωση μας.

Όραμα μας η περαιτέρω Ένωση, η τεχνολογική ανάπτυξη, η οργάνωση και οι σωστές υπηρεσίες μέσα από ταξί και οδηγούς που θα κάνουν αισθητή τη διαφορά…

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος                                                      Γ. Γραμματέας

Μαυρίδης Αθανάσιος                                         Πιπερίδης Νικόλαος

Κατηγορίες: TaxiUnion